Boros és Fiai Kft. nyereményjáték szabályzat

Boros és Fiai Kft. nyereményjáték szabályzat

  1. A Szervező

A Szervező cégneve: Boros és Fiai Kft.

Székhelye: 5100 Jászberény, Nagykátai út 16.

  1. A játék résztvevői

A nyereményjátékon kizárólag a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt. A résztvevők a vásárlás után kapott nyugtával (melyen feltüntetik nevüket és telefonszámukat) vesznek részt a játékban.

  1. A játék időtartama

A játék 2024.06.20. 7 órától – 2024.07.04. 10 óráig tart.

  1. Sorsolás dátuma

2024.07.04. 11 óra

  1. A játékban való részvétel

Vásárolni kell szakáruházunkban minimum bruttó 15.000 Ft értékben és a kapott nyugtát névvel és telefonszámmal el kell látni, majd be kell dobni egy dobozba. A készpénzes és bankkártyás fizetésekkel történő vásárlás számít.

  1. A nyereményjáték szabályzat elfogadása

A játékban résztvevő elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a jelen játékszabályzatot, és ezt feltétel nélkül elfogadja.

  1. A nyeremény és annak átvétele

A szerencsés nyertesek (3 fő) megnyerhetik a 3 db EB labda egyikét.

A nyeremények pénzre nem váltható be.

A Szervezőt a nyereményt képező termék hibájával kapcsolatosan felelősség, szavatosság nem terheli.

A nyertest a Szervező a játék lejártát követő 48 órán belül a megadott telefonszámon keresztül értesíti, valamint a Facebook oldalon közzéteszi.

A nyertesnek az értesítéstől számított 48 órán belül van lehetősége telefonon vagy Facebook-on keresztül a Szervezőnek a nyeremény elfogadását visszaigazolni.

Amennyiben a fenti határidőn belül a Nyertes nem igazolja vissza a nyeremény átvételét Szervezőnek, továbbá a nyeremény átadásához szükséges adatokat nem adja meg, automatikusan elveszíti jogosultságát a nyereményre. Ebben az esetben a Szervező új nyertest sorsol.

  1. Egyéb

A Szervező nem vállal felelősséget azért a kárért, ami abból következik, hogy a résztvevő vagy a nyertes téves vagy hiányos adatokat adott meg.

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha Facebook-oldala vagy honlapja technikai okok miatt a játék ideje alatt átmenetileg nem elérhető.

A weboldaladon szereplő adatvédelmi szabályzatban leírtak érvényesek a jelen nyereményjátékra is.

A játékot a Facebook nem szponzorálja és nem támogatja.

 

Jászberény, 2024.06.19.