Kerülje el az áramütést az érintésvédelem segítségével!

Az áramütés nem egy kellemes dolog, így valószínűleg Ön sem szeretné megtapasztalni a következményeit. Az ezzel kapcsolatos kockázatot növeli egy zárlatos vezeték, egy elhanyagolt elektromos készülék. Az érintésvédelem feladata, hogy az áramütés veszélyét csökkentse, illetve megszüntesse.

Az emberi test meghatározott mértékű feszültségre kiszámítható módon reagál. A 60 volt feletti feszültségű készülékeknél már kihagyhatatlan, hogy az érintésvédelmi ellenőrzés rendszeresen megtörténjen. Már 110 volt is okozhat halált. Az, hogy egy áramütés halállal jár-e, illetve, hogy mekkora roncsolást okoz, nemcsak az áram nagyságától függ. Az is számít, hogy az áldozat milyen hosszú ideig van kapcsolatban az árammal, de az is fontos, hogy milyen testrészei érintettek. Az sem mellékes, hogy egyenáram vagy váltóáram rázza meg az áldozatot, illetve az aktuális egészségi állapota is befolyásolja a baleset következményeit.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat érintésvédelemmel kapcsolatban! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén érdeklődhet a részletekről!

Webshop: shop.borosesfiai.hu
Weboldal: www.borosesfiai.hu