Villanyszerelő állás

Az elmúlt években bizonyítottuk, hogy stabil gazdálkodású, folyamatosan fejlődő, a szakmában elismert cég vagyunk.

A folyamatos fejlődéshez elengedhetetlen a szakképzett munkaerő, így várjuk elhivatott munkatársaink jelentkezését:

Villanyszerelő munkakörbe

Villamossági rendszerek kivitelezésével, elosztószekrények gyártásával, kiskereskedelemmel, hőkamerás vizsgálatokkal, tűzvédelemmel és gép bérbeadással foglalkozó jászberényi cégünkhöz keresünk új csapattagot villanyszerelő munkakörbe budapesti munkavégzési vagy siófoki munkavégzési helyre.

Kérjük jelentkezésnél jelölje meg a munkavégzési helyet.

Főbb feladatok, munkák:

Csapatban fogsz dolgozni, hiszen megrendelőink gyors és precíz munkát várnak el tőlünk. Így a szerelésvezető utasításait követve fogsz majd dolgozni. Feladatod lesz pontosan elvégezni a tervben meghatározott villanyszerelési feladatokat. Nálunk természetes az is, hogy egy-egy munka befejezésével rendet hagyunk magunk után, ezt tőled is kérjük.

Tudnod kell, hogy itt egy stabil, biztos lábakon álló munkahelyre érkezel. Szeretnénk, ha hosszútávon a csapatunk tagja maradnál. Mivel cégünk folyamatosan növekszik, nálunk lehetőséged lesz előrelépésre és fejlődésre.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Fontos, hogy rendelkezz középfokú erősáramú végzettséggel.

Értékeljük, ha tudsz önállóan, pontosan, precízen dolgozni.

Értékeljük, ha már van szakmai tapasztalatod.

Amit kínálunk:

A munkádért versenyképes, bejelentett jövedelmet kínálunk, ami munkatapasztalattól függően nettó 400.000-450.000 Ft 8 órás munkavégzésre.

Hétfőtől péntekig dolgozunk naponta 8-9 órát, hétvégi munkavégzés csak alkalomszerűen van (ha az átadási határidő sürget), de ezt előre jelezzük.

Plusz juttatás: vállalati eredményhez kötött 13. és 14. havi bér.

Siófoki munkavégzés esetén, szállást és napi egyszeri étkezést biztosítunk.

Az első 3 hétben EFO-val (napi bejelentés) alkalmazunk, hogy kiderüljön, egymást keressük-e. Ha igen, akkor a 3 hét letelte után határozatlan idejű munkaszerződést kötünk 3 hónap próbaidővel.

Munkatársainknak nem kell otthonról behordani a szerszámaikat. Cégünknél új Hilti gépekkel és kézi szerszámokkal dolgozunk, így nem kell sajátot hoznod magaddal.

A munkaruházatot, ami Engelbert Strauss és a munkavédelmi cipőt, ami Base márkájú, a cég biztosítja 3 hónap próbaidő letelte után.

2021-ben lecseréltük autóflottánkat.

Évente több alkalommal szervezünk csapatépítő programot, mert fontos számunkra az összetartás.

Az alábbi végzettségekkel várunk: Villanyszerelő, Erősáramú berendezés szerelő, Erősáramú berendezés technikus, Épületvillamossági szerelő, Villamoshálózat-szerelő.

Ha egy jókedvű csapathoz szeretnél tartozni és egy biztos munkahelyet szeretnél, akkor jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén:
E-mail: titkarsag@borosesfiai.hu
Tel.: +3630/630-2748